De pakketten zien er feestelijk en kleurig uit.
De pakketten zien er feestelijk en kleurig uit. ((Foto: Frits Boddeman))

Dankzij samenwerkende Rotaryclubs krijgen mensen die het nodig hebben een kerstpakket

REGIO - Weliswaar is de r in de maand, maar op de tuincentra na is nog geen mens bezig met de koude kerstmaand bezig. Zou je denken. De gezamenlijke Rotaryclubs in Waterland denken daar anders over. Zij wijzen iedereen op een heel bijzonder kerstpakket dat nú al te bestellen is. Voor de kerstpakkettenactie 'Do Good, Feel Good' hebben de Rotaryclubs uit de regio Waterland een prachtig, feestelijk verpakt kerstpakket samengesteld met heerlijke kwaliteitsproducten uit de regio.

Wat is het bijzondere aan dit kerstpakket? Voor ieder pakket dat u bestelt, voor bijvoorbeeld uw familie, medewerkers of uw relaties, zorgen vrijwilligers binnen de Rotaryclubs er voor dat er namens u ook een pakket wordt bezorgd bij iemand uit de regio die dit verdient. Iemand die om welke reden dan ook (bijvoorbeeld financiële omstandigheden, ziekte, eenzaamheid, verlies van een dierbare) een moeilijk jaar heeft gehad.

Vorig jaar 500 pakketten

"Wij hebben op deze wijze vorig jaar ruim 500 zogenaamde 'weggeefpakketten' in de regio kunnen bezorgen. Fantastisch! De 500 adressen zijn door hulpinstanties aangeleverd", aldus een van de organisatoren. Men kan desgewenst zelf ook adressen aanleveren voor deze 'weggeefpakketten'. "Zowel bij het bezorgen van de 'weggeefpakketten' als naderhand via e-mail hebben we ontroerende reacties ontvangen."

Het zou geweldig zijn als de initiatiefnemers dit jaar (weer) op uw steun mogen rekenen! Juist omdat het met kerst een mooie gedachte is om te delen. Vandaar de naam 'Do Good, Feel Good'. In de door u bestelde pakketten zit een brief waarin het doel van de actie wordt beschreven, zodat uw connecties weten dat er tegelijkertijd nog iemand gelukkig is gemaakt met een kerstpakket.

In twee formaten

pakket A kost € 55,-
Bij bestelling van een pakket A schenkt u tegelijkertijd een 'weggeefpakket' aan iemand die het verdient, waarbij wordt geregeld dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd.

pakket B kost € 29,50
Bij bestelling van twee pakketten B schenkt u tegelijkertijd een 'weggeefpakket' aan iemand die het verdient. Ook in dit geval worden de pakketten bezorgd.

Bestelt u 10 pakketten of meer, dan worden de pakketten in één transport bezorgd. Geef dit wel op bij de bestelling evenals het bezorgadres op een met u afgesproken tijdstip. Bij minder dan 10 pakketten krijgt u bericht wanneer u de pakketten kunt afhalen op een nader te bepalen locatie in Purmerend.

Heeft u nog vragen, mail naar secretariaatrcweidevenne@gmail.com of bel met Nathalie Kool (06 33 30 55 15), Carola de Ruijter (06 14 64 40 30) of Astrid Wouda (06 18 23 52 50).

Meer berichten