Edams mannenkoor Excelsior.
Edams mannenkoor Excelsior. ((Foto: aangeleverd))

Een knipoog naar de kerst

EDAM - Edams mannenkoor Excelsior houdt zondag 24 november een concert in de Grote kerk, Grote Kerkstraat 57 in Edam. Ook treden de Zangertjes van Volendam en het Ensemble Concento op met panfluit en viool.

Deze concerten zijn al eerder gegeven en het publiek was zeer enthousiast. Velen vroegen om deze concerten nog eens te herhalen. Daarom brengen ze nu dit concert in samenwerking met de Zangertjes van Volendam en het ensemble Concento.

Eigen repertoire

Het belooft een mooi concert te worden met muzikale begeleiding van piano. Beide koren zingen hun eigen repertoire en ook zingen zij gezamenlijk enige liederen zoals Angels Carol en What child is this? Het repertoire van het mannenkoor is onder andere Russische- en Duitse liederen maar ook het bekende Minuit Chrétiens en Noël Noël.

Het concert begint om 14.30 uur, de kerk is open om 14.00 uur en de entree is 15 euro per persoon. Men kan kaarten kopen voor aanvang in de kerk of reserveren via het mailadres excelsior-edam@live.nl waardoor u een gereserveerde plaats heeft in de kerk.

Voorverkoop

In de voorverkoop zijn er kaarten á € 14,- verkrijgbaar bij VVV Edam-Volendam en De leuke Keuken, Kleine Kerkstraat 2, Edam. Meer info via de website Edams mannenkoor Excelsior: http://www.edams-mannenkoor-excelsior.nl/.

Meer berichten