Moedige moeders reikt een helpende hand.
Moedige moeders reikt een helpende hand. ((Foto: Gerd Altmann/ Pixabay ))

Moedige Moeders helpt

VOLENDAM - Het toekomstbeeld wat men voor zijn of haar kinderen heeft, is natuurlijk rooskleurig. Heel af en toe kan het toch anders lopen en gaan kinderen dingen doen, in de pubertijd, waar ouders grote zorgen om kunnen hebben. Bijvoorbeeld het gebruik van drugs.

Als het drugsgebruik uit de hand gaat lopen kunnen ouders te maken krijgen met zaken, die zij nooit hadden verwacht en waar maar moeilijk met anderen over gepraat kan worden. 'Moedige Moeders' is juist daarvoor opgericht. Ze biedt een veilige plek, waar er altijd geluisterd wordt naar iedereen, die met vragen of problemen zitten omtrent het drugsgebruik van hun kinderen. Iedereen is welkom om er eens binnen te stappen. Zowel moeders als vaders, oma's, opa's, enzovoort zijn welkom. Moedige Moeders nodigt iedereen -die hieraan behoefte heeft- uit om woensdag 20 november de bijeenkomst te bezoeken. Adres is De Val van Urk 7 in Volendam.

Wilt u meer info? Bezoek dan de website www.moedigemoeders.nl Wilt u persoonlijk contact? Bel dan hun hulplijn 06-38379733 (bereikbaar van 10 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds). Moedige Moeders verkoopt testen tegen inkoopprijs. Voor Info over hoe, wat en waar kunt u de hulplijn bellen. Ook zijn de tests verkrijgbaar bij Gerro en Esther in het Winkelcentrum de Stient. Staat uw kind of partner open voor een gesprek met een ervaringsdeskundige? Bel de hulplijn.

Meer berichten