(Foto: aangeleverd )

Marcel Kapteijn in Schardam

SCHARDAM - Marcel Kapteijn & The Raindogs zijn de eerste artiesten die op Podium 19 in Het Koggenhuis te Schardam optreden in de serie zondagmiddag concerten. Deze concerten zijn een nieuw initiatief van eigenaren Kees Koeman en Marlies Korthof. Zij hebben hun bijzondere plek omgebouwd tot een gezellig café à la nieuwe stijl. Daarmee hebben zij hun huis en bedrijfspand, welke sinds 1870 al vele functies heeft gehad, een nieuw leven ingeblazen; een klein en intiem platvorm voor podiumkunstenaars. Het eerste concert vindt plaats op 1 december.

In kleine en intieme settings voelen Marcel Kapteijn & The Raindogs zich als een vis in het water. Zij zijn altijd op zoek naar akoestisch bijzondere en briljante plekjes om het publiek te verwennen met eigen liedjes die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen.

Huiskamer sfeer

Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamer achtige sfeer.

Marcel Kapteijn (wereldberoemd met het nummer "You" van Ten Sharp) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd "Driftwood" kwam "The Man I am" en zomer 2019 volgde het album "Magnolia". Allen pareltjes met bijvoorbeeld het nummer "You are everything". Een titel die alleen al tot de verbeelding spreekt en niet mag ontbreken bij een optreden van de mannen.

Geen optreden van Marcel Kapteijn & The Raindogs is hetzelfde. Een heel goede reden om deze middag bij te wonen en er met elkaar een "wereldmiddag" van te maken in Het Koggenhuis te Schardam, aanvang:16:00 uur, bar open om 15:00 uur. Entree: € 12,50, reserveren: info@wiewatwaarop49.nl of 0654667049.

Meer berichten