Iedereen die zich verbonden voelt met een kind dat wordt gemist is welkom tijdens wereldlichtjesdag in het Stolphoevekerkje in Volendam.
Iedereen die zich verbonden voelt met een kind dat wordt gemist is welkom tijdens wereldlichtjesdag in het Stolphoevekerkje in Volendam. ((Foto: aangeleverd ))

Wereldlichtjesdag Stolphoevekerkje Volendam

VOLENDAM - Jaarlijks worden wereldwijd kaarsjes aangestoken om overleden kinderen te herdenken. Deze wereldlichtjes vindt plaats op de tweede zondagavond in december. om 19.00 uur zullen de kaarsjes aan gaan tijdzone, na tijdzone. Dit zal zorgen voor een golf van licht over de aarde.Een moment van bezinning, herkenning en troost in een tijd die bol staat van feestelijkheden rondom sinterklaas en kerst.

Met een warm hart nodigen 'de vrouwen van sereen', ouders, grootouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen uit in het Stolphoevekerkje Volendam. Een ieder die zich verbonden voelt met een kind dat wordt gemist is welkom.

Programma

Aansteken van kaarsjes, er zullen mooie woorden worden gesproken, live muziek. Na afloop is er koffie en thee met iets lekkers en gelegenheid om even na te praten. Aanvang: Vanaf 18.30 uur staat de deur voor u open Locatie: Stolphoevekerkje aan het Kolfschotenplein in Volendam.

Deelname

Deelname: vrij toegankelijk voor een ieder die zich verbonden voelt en een kind wil herdenken.

Als u niet aanwezig kunt zijn maar het fijn vindt als de vrouwen van Sereen, namens u, een kaarsje aansteken dan kunt u dit doorgeven via sylvia@vrouwenvansereen.nl of telefonisch via 06-10366 622.

Meer berichten