Wellicht kunnen starters eerdaags wonen op de plek van sporthal de Oude Seinpaal.
Wellicht kunnen starters eerdaags wonen op de plek van sporthal de Oude Seinpaal. ((Foto: Pixabay))

Wonen op plek oude sporthal de Seinpaal?

EDAM - VOLENDAM - Sporthal de Oude Seinpaal is jarenlang een plek geweest waar door meerdere generaties Volendammers is gesport. Inmiddels is er een nieuwe sporthal geopend en is de sporthal gesloten. Voor de locatie van de sporthal ontstaat daarmee ruimte om na te denken over een nieuwe invulling. Stichting Woningbeheer de Vooruitgang heeft een gedachte ontwikkeld om de locatie in te vullen met woningen voor starters. Samen met direct omwonenden, gevestigden en algemeen geïnteresseerden denkt men graag verder na over hoe de ontwikkeling van de locatie eruit moet komen te zien.

Op 9 december 2019 wordt de eerste bijeenkomst door Stichting Woningbeheer De Vooruitgang georganiseerd in samenwerking met de gemeente Edam-Volendam. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven en zal men met elkaar in gesprek gaan over de locatie.

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.15 tot 21.00 uur. Locatie: Tennisvereniging Dijkzicht, Wester Ven 44, Volendam.

Aanmelden

Men kan zich eenvoudig aanmelden voor de bijeenkomst via www.devooruitgang.com. Op de website van de Vooruitgang vindt men ook algemene informatie over de bijeenkomst. Aanmelden kan ook via tel:0299- 399960.

Meer berichten