Onder de noemer Gastvrij Waterland worden jaarlijks enkele evenementen georganiseerd.
Onder de noemer Gastvrij Waterland worden jaarlijks enkele evenementen georganiseerd. ((Foto: aangeleverd))

Doe mee met de Gastvrij Waterland Kerstcontest

REGIO - Ben je ondernemer of instelling in horeca, recreatie of toerisme? Doe dan mee met de Gastvrij Waterland Kerstcontest! Tijdens deze wedstrijd, waarbij het erom gaat wie de beste kerstversiering heeft, staat open voor alle ondernemers en instellingen die actief zijn in horeca, recreatie en toerisme in heel Waterland.

Inschrijven kan tot maandag 16 december 

De beoordeling, door een professionele jury en door het publiek, vindt kort na 16 december plaats. Hoe meer stemmen je weet te verzamelen, des te groter is de kans dat je wint. De wedstrijd is inmiddels opengesteld en enkele deelnemers zijn al druk doende om stemmen te winnen. Met andere woorden hier kan en wil je als horeca-, recreatie- en toeristisch bedrijf niet ontbreken.

Voor meer informatie kun je terecht op www.gastvrijwaterland.nl. Hier kun je je ook inschrijven voor de kerstcontest. Heb je je eenmaal ingeschreven, vraag dan al je gasten of bezoekers om ook op jou te stemmen via de website!

Over Gastvrij Waterland

Onder de titel Gastvrij Waterland is een enthousiaste groep volop bezig met de gastvrijheid van de regio Waterland. "Hierbij werken we aan de aantrekkelijkheid van horeca, recreatie en toerisme in Waterland. We willen zorgen voor meer bezoekers, meer werknemers, beter onderwijs en nog betere te bezoeken gelegenheden", aldus voorzitter Thierry van der Weide.

Hiervoor organiseert de groep eens per jaar een evenement voor de professionals in horeca en toerisme. Van der Weide: "Daarnaast schrijven we enkele keren paar jaar een wedstrijd uit waarbij ondernemers en/of instellingen in horeca, recreatie en toerisme worden uitgenodigd en uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen in een wedstrijd 'het beste … van Gastvrij Waterland'. Dit kan gaan om mooie aankleding, lekkere gerechten of drankjes en andere wedstrijden."

Meer berichten