Lokale omroep L.O.V.E. zoekt nieuwe medewerkers.
Lokale omroep L.O.V.E. zoekt nieuwe medewerkers. ((Foto: aangeleverd))

Omroep L.O.V.E. zoekt versterking

EDAM -VOLENDAM - Lokale omroep L.O.V.E. zoekt versterking voor hun redactie. De redactie zoekt enkele medewerkers die het als een uitdaging zien om de Love-kabelkrant en de social media nog interessanter te maken door meer nieuws over de gemeente te bieden. De L.O.V.E. biedt dagelijks programma's op tv en radio (op radio zelfs 24 uur per dag) en verzorgt daarnaast elke dag de informatie op Kabelkrant, Facebook, Instagram, Love-website en Love-app.

De landelijke overheid streeft ernaar dat elke lokale omroep spreekbuis wordt voor alle inwoners van zijn gemeente. De L.O.V.E. onderschrijft deze doelstelling van harte, maar daarvoor is een goede communicatie met alle woonkernen en subgroepen in Edam-Volendam een vereiste.

Momenteel worden bij omroep L.O.V.E. de meeste berichten opgesteld aan de hand van informatie die wordt geleverd door landelijke of regionale media of door lokale organisaties, maar daarnaast wil de L.O.V.E. ook graag lokaal nieuws brengen uit andere bronnen. De Love-redactie zoekt daarom versterking met enkele medewerkers die het als een uitdaging zien om de Love-kabelkrant en de social media nog interessanter te maken door meer nieuws over onze gemeente te bieden.

Vooral uit Edam en uit de woonkernen van Zeevang wil de omroep meer lokaal nieuws brengen. "We willen ons redactieteam graag versterken met correspondenten uit deze delen van onze gemeente. Daarnaast zijn natuurlijk ook nieuwe medewerkers uit Volendam zelf van harte welkom." Vind je dit interessant en wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar jaapdibbes@rtvlove.nl of app of bel met 06 51 87 92 01.

Meer berichten