Esther Perez.
Esther Perez. ((Foto: aangeleverd))

Paranormale middag met mediums Esther Perez en Natascha Stathi

REGIO - Op zondag 2 februari, van 13.30 tot 16.30 uur, verzorgen de mediums Esther Perez en Natascha Stathi een bijzondere middag in De Burghwal aan de Achterhaven in Edam. Zij bundelen de paranormale krachten voor een middag vol boodschappen van dierbare overledenen en nog in leven zijnde geliefden. De inloop is vanaf 12.30 uur.

Alle geïnteresseerden mogen een foto of een voorwerp meenemen. De foto's worden in een gesloten enveloppe op een tafel neergelegd. De voorwerpen krijgen een label met de naam van de eigenaar. Hieruit maken beide mediums intuïtief een keuze om er een reading mee te geven.

Het lezen van foto's en voorwerpen wordt psychometrie genoemd. Esther neemt dit gedeelte voor haar rekening, naast de kaartleggingen die zij zal doen. Natascha past haar bijzondere gave van automatisch schrift toe en geeft op die manier de boodschappen en inzichten door. De combinatie van psychometrie, automatisch schrift en kaartleggingen zorgt voor een gevarieerd programma.

Tevens worden er spontane waarnemingen gedaan en daar waar nodig healing in de zaal gegeven. Extra bijzonder aan deze dag is dat de automatische teksten van Natascha en de kaartleggingen van Esther op een groot scherm geprojecteerd worden en daarom goed zichtbaar zijn voor iedereen. Dat maakt deze paranormale middag anders dan anderen.

Voor de eerste 10 mensen die een ticket kopen in de ticketshop wordt een plaatsje voorin de zaal geserveerd. Alle bezoekers krijgen na afloop een kleine verrassing mee ter herinnering aan deze mooie middag.

Na afloop is er uiteraard gelegenheid om nog even door te praten en een drankje te nuttigen. Het laatste is op eigen kosten.

Kaarten kosten € 15,-. Ze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/PM02022020. De prijs op 2 februari aan de deur is € 20,-.Wilt u liever een kaartje via de mail reserveren of meer informatie krijgen? Mail dan naar info@mediumestherperez.nl of bel met 06 51 80 14 19.

Let op: na 13.00 uur worden de deuren gesloten!

Facebook medium Esther Perez: https://www.facebook.com/estherperezmedium/ Facebook medium Natascha Stathi: https://www.facebook.com/nataschastathi/

Meer berichten