Renee Kelder (1985) geeft workshops creatief schrijven in de bibliotheken Edam en Volendam.
Renee Kelder (1985) geeft workshops creatief schrijven in de bibliotheken Edam en Volendam. ((Foto: Anke van der Meer))

Creatief schrijven over 75 jaar vrijheid in bibliotheken

Schrijfworkshops 75 jaar vrijheid in bibliotheken

VOLENDAM - Dit jaar vieren we dat we 75 jaar in vrijheid leven. Het woord vrijheid kan verschillende dingen betekenen. Is het gekoppeld aan de Tweede Wereldoorlog of komen er ook hele andere gedachtes op? Doet het misschien denken aan een moment van persoonlijke bevrijding? Of een bijzondere gebeurtenis in het leven? Bibliotheek Waterland organiseert workshops schrijven in haar vestigingen Edam op 14 maart en in Volendam op 25 maart.

In deze workshop zal schrijfster Renee Kelder vertellen over haar aanpak en is er volop ruimte voor het stellen van persoonlijke schrijfvragen. Laat je inspireren en ontvang praktische tips en handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Inclusief leuke schrijfoefeningen zodat iedereen fluitend met een verhaal naar huis gaat!

Renee Kelder (1985) studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek. Parttime-Junkie (Meulenhoff Boekerij) is haar autobiografische debuut. Samen met haar eveneens schrijvende zus Eva geeft ze schrijf coaching, cursussen en workshops aan particulieren en instellingen. Naast haar schrijfwerkzaamheden voor onder meer Algemeen Dagblad, is Renee een veelgevraagd gastspreker over drugs op scholen en in het bedrijfsleven.

Schrijfworkshop 75 jaar Vrijheid

Donderdag 14 maart 2020, van 11:00 tot 12:30 | Bibliotheek Edam
Woensdag 25 maart 2020, van 19.30 tot 21.00 uur | Bibliotheek Volendam

Kosten: € 5,00 euro voor leden en € 7,50 voor niet-leden Bibliotheek. Aanmelden kan alleen vooraf want aantal deelnemers is beperkt. Tickets verkrijgbaar in de Bibliotheek en op www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop.

Meer berichten