(Foto: Pixabay )

Moedige Moeders alleen telefonisch bereikbaar

VOLENDAM - Vanwege de huidige situatie; de coronacrisis kunnen ook de bijeenkomsten van Moedige Moeders niet doorgaan. Uiteraard is de organisatie telefonisch bereikbaar, via de hulplijn: 06-38379733.

"En juist in deze onzekere tijden kunnen jongeren veel spanning en stress ondervinden, waardoor ze nu juist extra behoeften hebben aan een middel dat helpt om te ontspannen of even aan de werkelijkheid te ontsnappen. Drugsgebruik is nooit zonder risico, maar in deze situatie zijn de risico's nog groter!", aldus Moedige Moeders.

Juist omdat mensen zelf vaak al wat meer gespannen zijn en minder lekker in hun vel zitten is het risico op klachten na gebruik groter. Bovendien verlaagt het gebruik van drugs de weerstand, wat mensen vatbaarder maakt voor ziekte, en dus ook het corona virus. Ook is de druk op de gezondheidszorg en iedereen die werkt in ziekenhuizen enorm groot. Vandaar de oproep aan een ieder om de druk op de gezondheidszorg zo veel mogelijk te beperken en zelf zo weinig mogelijk onnodige risico's te nemen. (bron: Trimbos instituut)

Wilt u meer info? Bezoek dan www.moedigemoeders.nl. Wilt u persoonlijk contact? Bel dan hun hulplijn 06-38379733. Deze is bereikbaar van 10 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds.

Meer berichten