Dick Schaap krijgt verrassingsbezoek van Wim Jonk en Martijn Kaars

Algemeen
Dick Schaap krijgt verrassingsbezoek van Wim Jonk en Martijn Kaars.
Dick Schaap krijgt verrassingsbezoek van Wim Jonk en Martijn Kaars. (Foto: Foto: FC Volendam)

VOLENDAM - Veel mensen kennen Dick Schaap van de groenteloods die hij jarenlang in Monnickendam heeft gehad en die nu sinds enkele jaren in Purmerend is gevestigd. Maar Dick Schaap is ook al zijn hele leven een supporter van FC Volendam. Trainer Wim Jonk en speler Martijn Kaars brachten een verrassingsbezoek aan Dick waarbij Dick de eerste werd die zijn seizoenkaart verlengde.

FC Volendam heeft op veel fronten de stijgende lijn ingezet. Supporters vinden het weer leuk om naar het Kras Stadion te komen en naar het aanvallende voetbal te kijken. In veel gevallen wordt dit ook gekoppeld aan resultaat. Het winnen van de tweede periodetitel en de derde plaats op de ranglijst zijn hier de eerste vruchten van.

Promotie naar de Eredivisie is het ultieme doel. FC Volendam is op de achtergrond bezig om alles in het teken te stellen om die ambities te blijven najagen. De contractverlenging van trainer Wim Jonk is daar een belangrijk voorbeeld van. FC Volendam: "Nu is het aan de fans om je oranje hart te laten spreken. Wij weten niet wanneer we weer met publiek mogen voetballen, maar wél dat we niet zonder jullie kunnen. Door een seizoenkaart aan te schaffen steun je Het Nieuwe Oranje in deze moeilijke tijd en help je mee om ons grote doel waar te maken. Blijf aan boord. Blijf gezond. Stay Orange!"

Op 28 mei is de seizoenkaartcampagne van FC Volendam van start gegaan. In het kader van deze actie verrassten trainer Wim Jonk en Martijn Kaars ras FC Volendam-supporter Dick Schaap en overhandigden hem de allereerste oranje envelop. Dick Schaap is al zijn hele leven supporter van FC Volendam en verlengde onder toeziend oog van Wim Jonk en Martijn Kaars zijn seizoenkaart.