Lekker varen door het veld, we mogen weer

Algemeen
Vaarexcursies De Poelboerderij weer hervat.
Vaarexcursies De Poelboerderij weer hervat. (Foto: Foto Larry Kef)

REGIO - Na een lange pauze gaan we de vaartochten vanuit het Bezoekerscentrum De Poelboerderij door het Wormer- en Jisperveld weer hervatten. Anders dan voorheen, dat wel, maar minstens zo aantrekkelijk. We kunnen minder mensen mee aan boord nemen, dus alle rust en ruimte voor bezoekers om van de natuur te genieten. We varen een afwisselende route langs weidevogels (zolang ze er nog zijn), bosschages en broedkolonies. Met op de achtergrond de oude dorpen Jisp, Wormer en Oostknollendam. Een ontspannen activiteit waarbij de nadruk ligt op natuurbeleving. Beleef de eigen omgeving of dit karakteristieke veenweidegebied als vakantieganger in eigen land.

We varen vanaf juni van woensdag tot en met zondag iedere middag uit. Het is ook mogelijk om met een klein gezelschap een boot met schipper te huren. Picknicktas mee en genieten maar.

Bezoekerscentrum De Poelboerderij, Veerdijk 106 in Wormer, heeft dit mooie voorjaar optimaal benut om de locatie en de buitenruimte te verfraaien. Het is een prachtige en unieke plek die we graag willen delen. Uiteraard allemaal wel met de inachtneming van de coronaregels.

Wel even reserveren op 075-6219100 of per mail  bezoekerscentrum@poelboerderij.nl

Het tarief voor een vaartocht voor volwassenen is 15 euro. Vrienden van de Poelboerderij 13 euro en kinderen 5 euro. Het groepstarief per boot is 150 euro (maximaal 10 personen). Op onze website staat binnenkort extra informatie over onze aanpassingen omtrent de corona-voorschriften. www.bezoekerscentrumpoelboerderij.nl