Harmonie positief de zomer in

Algemeen
Andre Manuel, zaterdag 11 juli 20.00 uur bij de Harmonie.
Andre Manuel, zaterdag 11 juli 20.00 uur bij de Harmonie. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Het gaat ondanks de corona in de Harmonie ook de komende weken lekker zomeren met een terras dat iets groter is dan anders, een uitgebreide borrelkaart en bootjes te huur vanaf de kade trap aan de voorhaven tegenover de Harmonie.

Zaterdag 11 juli 20.00 uur

Verder komt er elke veertien dagen op vrijdag een DJ platen of No-Vinyl draaien om de zomerse sfeer er in te houden.

“We hebben de beschikking gekregen over een Silent Disco Set en zullen regelmatig ook de bezoekers op het terras een koptelefoon aanbieden om mee te kunnen luisteren naar wat er binnen gebeurt, waar tenslotte maar een beperkt aantal mensen kunnen zitten “aldus de Harmonie. De set is ter beschikking gesteld door de Stichting Vrienden Muziekdag Edam die hem ook wil laten inzetten voor culturele activiteiten van de organisatoren van o.a. Kaaspop, Singelfestival of de Walk Abvout Music mochten die weer iets kunnen organiseren. 

Verder meldt de Harmonie dat songwriters of duo’s of akoestische acts contact kunnen opnemen om met live muziek de zomer luister bij te zetten op de zondagavonden. Tenslotte hebben we prima geluid staan en ook voor minder mensen kan een muzikaal intermezzo mooi vakantie vermaak zijn,. Info kan verkregen worden via info@harmo0pnie-edam.nl

Tenslotte kondigt de Harmonie haar zomerse Quiz voor teams van vier personen aan voor zaterdag 25 juli.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten ( wie weet roken we nog wat paling voor de deur deze zomer of komt er nog een mooie artiest langs) ga dan naar www.harmonie-edam.nl.