Esther Perez komt met spirituele lifestyle beurs in AMVO Volendam

Algemeen
Esther Perez is medium.
Esther Perez is medium. (Foto: Aangeleverd )

VOLENDAM –“Moet ik wel verhuizen?”, “ontmoet ik de liefde van mijn leven dit jaar?”, “hoe gaat het met mijn oma in de hemel?”,”waarom loop ik toch elke keer weer tegen dezelfde problemen aan?”, “Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn leven leuker wordt?” Voor dit soort vragen kan men terecht bij medium Esther Perez en een heel team van mediums, numerologen, paragnosten en spiritueel begeleiders tijdens een grote spirituele lifestyle beurs in de AMVO Volendam op 31 oktober.

Perez pakt het groots aan en zorgt voor drie zalen in de AMVO met diverse disciplines op spiritueel gebied. “Ik werk alleen met spiritueel begeleiders die integer zijn en die echt goed zijn in hun werk. ”Men kan tijdens de beurs terecht voor tarot readings, boodschappen via automatisch schrift, edelstenen en mineralen readings, persoonlijke boodschappen van overledenen via foto’s en voorwerpen, noem maar op. Meedoen aan de tombola kan ook en er worden goodiebags met mooie producten verloot.

Channeling

Perez: “Je ziet dat spiritualiteit tegenwoordig al een wat normaler onderdeel van het dagelijks leven wordt. Dat komt deels door de ontzuiling en doordat we meer individualistisch leven. Echter zoekt men wel de verbinding met zichzelf, anderen en met het goddelijke of universum, hoe je dat noemen wilt. Daarbij kan iemand zoals ik of een van de andere mediums en spiritueel begeleiders bij helpen.”

Zielsmissie

“Door mensen antwoorden te geven op vragen die bij hen leven kunnen ze op weg geholpen worden bij hun zielsmissie.

Vaak hebben mensen levensvragen waar men diep van binnen al het antwoordt op weet, maar een medium helpt deze antwoorden naar boven komen via channeling en/of met diverse hulpmiddelen. “Ikzelf gebruik verschillende kaartendecks , een pendel of numerologie hiervoor en andere mediums kunnen bijvoorbeeld koffie lezen, edelstenen gebruiken of met hun handen werken door middel van reiki; het geven van energiebehandelingen”, aldus Perez.

Cadeautjes

Op de beurs zijn ook diverse leuke cadeautjes en hebbedingetjes te vinden zoals kruiden, wierook, edelstenen, sieraden,noem maar op. “Extra leuk op de beursdag wordt de droomzaal”, vertelt Perez. “In deze zaal wordt gewerkt met klankschalen, dit geeft rust en ontspanning en mensen kunnen dit zelf ervaren door op een yogamatje te gaan liggen en een healing te ondergaan.”

“Ook erg leuk is een kruidenzakje ontvangen wat speciaal voor jou wordt gemaakt. Het medium zoekt kruiden uit die jij nodig hebt om je lekker in balans te voelen. Dit zakje krijg je mee en kan je bijvoorbeeld onder je kleding dragen!”

Diner

Kortom genoeg te beleven, te doen en te zien tijdens de beurs. “Mensen kunnen er echt dagje uit van maken want er is in het restaurant een heerlijk menu te verkrijgen voor 16,50 euro!” Perez werkt normaal gesproken vanuit haar praktijkruimte van ruim 100 vierkante meter in Ilpendam. “Hier heb ik prachtig uitzicht op de weilanden en kan ik mensen die met bepaalde levensvragen zitten goed op weg helpen. Meer info via www.mediumestherperez.nl. Entree: 6 euro, aan de deur 7,50. Kaarten bestellen via vraag@mediumestherperez.nl of via Facebook/mediumestherperez.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda