Bruut & Anton Goudsmit in Mahogany Hall

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

EDAM - Bruut & Anton Goudsmit staan zaterdag 3 oktober in Jazzclub Mahogany Hall Edam. Zij vervolgen hun 'Go Surfing tour' langs de popzalen. Aanvang: 21.00 uur. Zaal open: 20.30 uur.

Het bijzondere van de Amsterdamse gitarist Anton Goudsmit is dat hij zich bezighoudt met zo’n beetje alles wat met jazz te maken heeft. Hij is altijd inventief. Bruut doet z’n eigen ding en geeft niks om alle regels en omgangsvormen in de jazzwereld. Goudsmit verbaast elk publiek met zijn originele invallen en expressiviteit. Hij manifesteert zich al meer dan 30 jaar als een waar podiumbeest en talloze muzikanten en groepen doen een beroep op deze wervelwind van creativiteit. Anton is 'one of a kind'.

Geen gewone jazz

Moeiteloos mixen ze jazz met 60’s surfrock, vunzige rhythm & blues en de dikke sound van de hammondorgel. Geen gewone jazz dus! Dat vinden de mannen van BRUUT! ook en daarom noemen ze hun muziek superjazz.

Bezetting: Maarten Hogenhuis: sax, Folkert Oosterbeek: hammond, Thomas Rolff: double bass, Felix Schlarmann: drums enAnton Goudsmit: gitaar.

Reserveren is noodzakelijk i.v.m. de corona-problemen. Reserveren bij Koos Roskam via tel: 0299-372979 of per mail: k.roskam@hetnet.nl Bij de reservering hebben leden voorrang. Er worden geen tickets aan de deur verkocht.