Social Club wil jongeren bij elkaar brengen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

EDAM -VOLENDAM - Het gevoel van eenzaamheid onder jongeren is toegenomen, onder andere door corona en de maatregelen die daaruit voort vloeien. Om dit een halt toe te roepen zet Club en Buurthuiswerk Volendam een nieuwe club op: “The Social Club”, speciaal voor jongeren die zich wel eens eenzaam voelen.

De Social Club heeft als doel ‘eenzame’ jongeren bij elkaar te brengen, zodat zij anderen kunnen ontmoeten die op dezelfde golflengte zitten en waar ze op termijn leuke dingen mee kunnen doen.

Betere toekomst

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar en voel je je wel eens eenzaam? Kom dans eens kijken of The Social Club wat voor jou is. Ken je mensen die wellicht eens een kijkje moeten nemen, stimuleer hem of haar dan op een donderdagavond langs te komen.

De Social Club gaat van start op de laatste donderdag van de maand om 20.00 uur in PX. Bij binnenkomst naar links op de begane grond. Aanmelden hoeft niet maar kan wel via cynthia@cbwedamvolendam.nl Je kunt hier ook terecht met al je eventuele vragen. Samen werken aan een betere en mindere eenzame toekomst. Daar gaat De Social Club voor. Deel deze boodschap voor een optimaal resultaat!

Data

De avonden vinden plaats op 24 september, 29 oktober , 26 november , 17 december om 20:00 uur. Locatie: PX, W.J. Tuinstraat in Volendam.