‘Jubelnacht’ met Hans Dulfer in kerk Beets

Algemeen
Hans Dulfer.
Hans Dulfer. (Foto: aangeleverd)

BEETS - Vanaf najaar 2020 is de Dulfer-80 band te horen, in ruime aanloop naar het feest in de Melkweg ter gelegenheid van zijn verjaardag op 28 mei 2021, en nog ver daarna. Dulfer staat garant voor een swingende aanloop naar de Kerstdagen, en dat spektakel is mee te beleven in de kerk van Beets op 16 december. Zijn Jubelnacht viert Hans in verband met Corona met twee voorstellingen: om 20.30 uur en om 22.00 uur (uitverkocht).

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze sax sound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij op 28 mei 2020 de leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band. Met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Daarnaast speelt hij nog geregeld met de succesvolle formaties Dulfer Jazz en Dulfer Plays Blues.

Voor de voorstelling van 20.30 uur is nog een aantal kaarten beschikbaar. Op dit moment mogen er, in verband met de voorschriften van de veiligheidsregio en de regering, maximaal dertig toeschouwers aanwezig zijn bij een voorstelling. Buitengewoon intiem dus en veilig voor iedereen. Toegang € 25,-. Aanvang 20:30 uur.

www.kerkbeets.nl