Door en Dirk blij met schilderwerk Schildersgilde Volendam

Algemeen
Door en Dirk zijn tevreden met nieuwe verflaag op de woning.
Door en Dirk zijn tevreden met nieuwe verflaag op de woning. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Door en Dirk Timmermans uit Edam zijn erg blij met het schilderwerk dat is geleverd aan de woningen in de straat. “Onze woning is ontzettend opgeknapt. En dat geldt ook voor de huizen aan de overkant. Ons uitzicht is nog mooier geworden.”

Door Timmermans (76) en haar man Dirk (82) uit Edam zijn duidelijk blij met het schilderproject dat Wooncompagnie in hun woonplaats liet uitvoeren. “De schilderbeurt was hard nodig.” Wooncompagnie liet in Edam 110 woningen voorzien van een verse verflaag. Ook werd bij sommige woningen nieuw isolatieglas aangebracht. Het project werd uitgevoerd door het Schildersgilde uit Volendam.

Binnen een paar dagen was de klus gepiept. En alles werd uitgevoerd binnen de geldende coronamaatregelen.

Door en Dirk zijn tevreden met hun woning in Edam. “We hebben met plezier 52 jaar in Oosthuizen gewoond, maar waren op zoek naar een gelijkvloerse woning. Ik ben geboren in Edam dus deze seniorenwoning spreekt me erg aan. Ook mijn man Dirk heeft het naar zijn zin. Hij heeft vroeger in de plantsoenendienst gewerkt en houd nu het stukje gemeentelijk groen aan de overkant bij. Zo blijft het er verzorgd uitzien én hoeft Dirk zich niet te vervelen!”