Zonnepanelenactie in Edam-Volendam

Algemeen
Geïnteresseerden in zonnepanelen uit de gemeente Edam- kunnen deelnemen aan de collectieve inkoopactie die van start gaat.
Geïnteresseerden in zonnepanelen uit de gemeente Edam- kunnen deelnemen aan de collectieve inkoopactie die van start gaat. (Foto: aangeleverd)

EDAM - VOLENDAM - Geïnteresseerden in zonnepanelen uit de gemeente Edam- kunnen deelnemen aan de collectieve inkoopactie die van start gaat.

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod op maat maken. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.

U kunt zich tot en met 15 juni 2021 inschrijven voor de actie via www.duurzaambouwloket.nl/actieedamvolendam. Een van de installateurs neemt contact met u op voor verdere afspraken.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt meekijken, meeluisteren en vragen stellen tijdens onze online informatieavond. Deze live-uitzending kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vindt plaats op donderdag 11 maart om 20:00 uur. U kunt de uitzending alleen volgen wanneer u zich vooraf aanmeldt via www.duurzaambouwloket.nl/actieedamvolendam

Afbeelding