‘Hoe overleef ik de supermarkt?’: online tips voor ouders van GGD en de bieb

Algemeen
Snel door de supermarkt met je kind en ook nog etiketten lezen? Dit kan en leer je in de webinar Hoe overleef ik de supermarkt?
Snel door de supermarkt met je kind en ook nog etiketten lezen? Dit kan en leer je in de webinar Hoe overleef ik de supermarkt? (Foto: Pixabay)

WATERLAND - Gezond opgroeien… dat klinkt heel leuk en dat willen we natuurlijk allemaal voor onze kinderen. Maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? De GGD en Bibliotheek Waterland organiseren gezamenlijk twee online activiteiten met tips voor ouders. Hoe overleef je een tripje naar de supermarkt? is een van de vragen die bijvoorbeeld aan bod komen.

Samen met de GGD Zaanstreek-Waterland organiseert de Bibliotheek voor ouders twee gratis online activiteiten waar gezonde voeding maar ook rust tussen alle sociale media afleiding een rol spelen.

Mindful Media – online voorstelling

Hoe begeleid je kinderen bij online activiteiten, zoals gamen en sociale media? In een speelse combinatie van theater en informatie kunnen ouders meer handvatten krijgen. Geschikt voor ouders van kinderen van 9 jaar en ouder.

Mindful Media is op woensdag 21 april 2021 van 19:45 tot 21:00. Online via Youtube.

Hoe overleef ik de supermarkt?

Weet jij wat echt gezond is voor jouw kind en wat je beter niet kunt kiezen in de supermarkt? In de webinar leer je hoe je snel etiketten kunt lezen en waarop je kunt letten. Geschikt voor ouders van kinderen van 2 tot 16 jaar.

Hoe overleef ik de supermarkt?  is op donderdag 22 april 2021, van 20:30 tot 21:30. Online via Zoom

Aanmelden en meer informatie op  https://www.bibliotheekwaterland.nl/actueel/kaartverkoop0.html