Kom suppen bij kanovereniging Edam

Algemeen
Kom ook suppen bij Kanovereniging Edam.
Kom ook suppen bij Kanovereniging Edam. (Foto: aangeleverd)

EDAM -  Kanovereniging Edam heeft een nieuwe activiteit in het lesaanbod; Stand Up Paddling, kortweg: suppen. Op dit moment is suppen erg populair. Iedereen kan het. Ook mensen die nog nooit op een surfplank of wakeboard hebben gestaan kunnen dit en het mooie is; het kan coronaproof. 

Bij Kanovereniging Edam kun je leren suppen, een vrije training doen of een intensieve wedstrijdtraining volgen. Tijdens het peddelen verbrandt je een veel calorieën en doe je een full-body workout. 

Uiteraard kan er ook recreatief gesupt worden. Het is net als kajakken ontspannend en daarnaast ben je lekker buiten in de natuur op het water bezig. Bij Kanovereniging Edam hebben ze meerdere supboards die je kan gebruiken.

Lijkt het jou leuk om te suppen  in regio Edam? Dan ben je wekelijks op maandagavond welkom vanaf 19.30 uur. Elke week staat de instructeur van Kanovereniging Edam voor je klaar met een leuke training. Meld je aan voor een proefles (€ 20) en krijg je eerste maand lidmaatschap gratis. Als lid kun je op elk gewenst moment suppen! Opgeven via info@kvedam.nl