Geen kermis, toch een feestje in Edam!

Algemeen
De feesttent is bijna klaar om in gebruik te nemen.
De feesttent is bijna klaar om in gebruik te nemen. (Foto: Sonny)

EDAM - De meeste Edammers hoopten dat de kermis door zou kunnen gaan. Gezien de huidige maatregelen is er besloten deze nog iets uit te stellen. Wel is iedereen in het weekend van 23 tot en met 26 september welkom in de Kermisfeesttent op de Singelweg bij Edam busstation.

De tent op z’n kop!

Op deze alternatieve locatie gaat er vanaf vandaag alsnog een groots feest gevierd worden met oude bekende, diverse nationale en lokale artiesten. Vier dagen lang kan iedereen genieten van een vol programma, muziek en heel veel pret. 

Programma

De Volendamse band Tientje Vast opent op donderdag 23 september het programma. Tientje vast wordt vervangen door Boney M en vervolgens door de de Disconijnen, bestaande uit de gebroeders Jaap en Ruud Conijn. 

Vrijdag opent Trots met frontman Kelly Veerman uit Volendam de avond, waarna Trafassi, bekend van de hit ‘Kleine wasjes’ de tent op zijn kop zal zetten. DJ’s Tim & Faab maken vervolgens de avond af met een bijzondere show.

Zaterdag wordt gestart met de Stereo Sessions en uiteraard zijn de 3J’s ook van de partij. Jordy Bernal wordt opgevolgd door Yes R en Otto Wunderbar.

Tim Grootjen (BAKA) uit Edam zal vanaf 12.00 uur zijn nieuwe kermishit presenteren. Hij maakt vervolgens plaats voor de bekende Amsterdamse zanger Peter Beense, kermisartiesten ‘Helemaal Hollands’ en Mart Hoogkamer. 

Komt u ook?

Er zijn alleen nog kaarten voor donderdag en zondag te koop. Die kunnen besteld worden via www.feesttentedam.nl.