Easyslim: afvallen en op je gemak voelen tegelijk

Partnerbijdrage
Nancy Maasland.
Nancy Maasland. ((Foto: aangeleverd))

“Ik ben altijd vrolijk en als ik dat niet ben, dan ben ik ziek!”. Typisch een uitspraak voor Nancy Maasland, franchisenemer en studiohouder van Easyslim Purmerend. Haar vrolijke karakter helpt stimulerend voor de klanten van het afslankinstituut. Zeker als je voor jezelf een drempel moet overwinnen. Die barrière is er niet in de salon aan de Ampèrestraat 13M in Baanstee-Noord. Niet bij Nancy, ook niet bij haar collega’s Jolanda en Chelsea. Het is maar dat de aanstaande klanten het weten.

Afvallen, een steviger huid, cellulitis aanpakken, sterkere spieren kweken of eindelijk dat in de weg zittende buikje weg? Met de Easyslim behandelmethode kan het allemaal worden bereikt. Goed ook voor mensen met medische klachten waardoor ze niet kunnen sporten. Al waarschuwt Nancy bij voorbaat dat men er niet lichtjes over moet denken. “Er zal hoe dan ook gewerkt moeten worden. Het is niet alleen liggen en de onsjes en pondjes vliegen er af”, aldus Nancy. 

Prikkeltjes

Een Easyslim-behandeling traint de spieren middels elektrostimulans en pakt via ultrasound de vetcellen aan. De klant moet gaan liggen en vervolgens doet het apparaat zijn werk. Doordat het apparaat zoekt naar diepliggende spieren voelt men een soort van prikkeltjes. 

Het is ook aan te bevelen voor mensen die vanwege diabetes gedwongen moeten afvallen. Nancy: “Doordat het apparaat de bloedcirculatie verbetert, behalen zij een mooier en sneller resultaat. Het trekt de huid strak. Daardoor werkt het tegen cellulitis erg goed.” 

Waar haalt Nancy Maasland de meeste voldoening uit? “Ik doe echt iets wat ik eigenlijk altijd al graag wilde, namelijk andere mensen helpen om hun afslankdoel te bereiken. En ik word nog elke keer blij als ik met een klant het beoogde resultaat heb behaald”. 

Eerlijk advies

Bij Easyslim staat een eerlijk advies over wat er binnen een bepaalde periode mogelijk is altijd centraal. “Elk lichaam is natuurlijk anders en dan zou het gek zijn als we een en dezelfde standaardmethode hanteren. Gemiddeld zijn acht behandelingen nodig maar je ziet vaak al bij de eerste resultaat omdat wij constant meten. Een behandeling per week duurt 40 minuten. Wanneer het gewenste resultaat is behaald komen ze eens per maand terug voor onderhoud.”

Inmiddels heeft Easyslim Purmerend al heel veel wandelen de reclameborden lopen. “We krijgen veel geluiden van mensen die onze behandeling van mond-op-mond hebben gehoord. Het blijkt niet alleen te werken, men voelt zich bij ons ook op hun gemak.”

Voor meer informatie: Easyslim.nu Purmerend, Ampèrestraat 13M, T. 06 36 23 16 07 Purmerend@easyslim.nu