A walk About Music (AWAM) in Edam

Algemeen
A Walk About Music komt er weer aan.
A Walk About Music komt er weer aan. (Foto: aangeleverd)

EDAM - Lokaal talent krijgt weer de ruimte op het podium van A Walk About Music in Edam. 31 oktober kan je in Edam weer genieten van mooie optredens van singersongwriters en bands. Het festival AWAM, inmiddels een begrip in de regio, kon in 2020 en voorjaar 2021 niet doorgaan. Op de meest onverwachte, nostalgische en historische plekjes in Edam, met de Harmonie als centraal punt, zal weer heerlijke akoestische muziek van singersongwriters en bands uit binnen- en buitenland te beluisteren zijn.

De organisatoren geven speelruimte aan jonge lokale talenten om zich te presenteren, tussen gelouterde singersongwriters uit binnen- en buitenland. Dit jaar spelen Jacob D Edwards, Paul Bond en Loes Fabienne op AWAM.

Line-up

De volgende namen zijn vastgelegd Austin Lucas (usa), Matt Horan (usa), Dries (be), Walter Rootsie & the Blue Connection (fin/nl), The Switchbacks, Tim Dawn, NinaLynn, Ellen Shae, Sam & Julia, Marianne Ligthart, en lokale talenten Paul Bond, Jacob D Edwards en Loes Fabienne. 

Het naprogramma in de Harmonie wordt verzorgd door Zigtema, de band van Wieb Zigtema (the Rousers). Op het festival houdt men zich aan de overheidsmaatregelen en QR code, legitimatie en Kaarten. Kosten bedragen  17,50 (ex fee) en zijn te koop via www.harmonie-edam.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda