Genieten van poëzie in drie bibliotheken

Algemeen
Volop poëzie in de drie bibliotheken.
Volop poëzie in de drie bibliotheken. (Foto: Pixabay)

REGIO De Poëzieweek 2022 staat voor de deur. Op donderdag 27 januari 2022 start de tiende editie in Vlaanderen en Nederland. Het thema van deze lustrumeditie is natuur. In de bibliotheken in Purmerend, Beemster en Volendam zijn er in dit kader diverse activiteiten. 

Laat je verrassen door de pop-up dichters. Op vrijdag 28 januari, van 14.00 tot 16.00 uur kan het zomaar gebeuren dat je in Bibliotheek Beemster de dichters tussen de collectie tegenkomt.

Op zaterdag 29 januari, van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Volendam is de dichter des Waterlands aanwezig en trekt iedereen vervolgens de markt op om uiteindelijk de kroegendicht te dichten. 

Op zondag 30 januari, van 11.00 tot 13.00 uur in zijn de pop-up dichters in de Bibliotheek Purmerend aanwezig. 

Op donderdag 3 februari, van 19.30 uur tot 20.30 neemt Lidewijde Paris je in de Bibliotheek Purmerend mee op haar verrassende reis door de Nederlandse Poëzie, aan de hand van haar boek Een gedicht is ook maar een gedicht. 

De kosten voor leden zijn € 5,00, niet-leden betalen € 7,50. Je kunt erbij zijn, meld je snel aan op https://www.bibliotheekwaterland.nl/actueel/agenda-alle-activiteiten/lidewijde-paris.html

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda