Koningsdag rommelmarkt HV KRAS/Volendam

Algemeen
Koopjes scoren op de rommelmarkt en daarna een borreltje drinken, het kan en mag weer dit jaar.
Koopjes scoren op de rommelmarkt en daarna een borreltje drinken, het kan en mag weer dit jaar. (Foto: Pixabay)

VOLENDAM - Na enkele jaren van afwezigheid vanwege de Corona pandemie zal handbalvereniging KRAS/Volendam dit jaar weer een Koningsdag rommelmarkt organiseren. Woensdag 27 april aanstaande staat het vrijwilligersteam van HV KRAS/Volendam paraat om jullie te ontvangen op de 39e editie van de grote Koningsrommelmarkt in sporthal De Opperdam in Volendam.

Een veelheid aan artikelen ligt op de koopjesjagers te wachten. Van boeken en platen tot kerstartikelen. Van splinternieuwe decoratiespullen tot meubilair. Van kleding tot keukengerei! En uiteraard ook veel voor de verzamelaar. Kortom, sla je slag. 

Maar heb je niets nodig, dan nog is een bezoekje aan de Opperdam meer dan de moeite waard. Er is volop gezelligheid, er wordt een grote loterij gehouden met werkelijk prachtige prijzen. Verder wordt voor de kinderen een springkussen opgebouwd.

Ben je hongerig of dorstig geworden door het geslenter langs de vele kramen met allerlei uiteenlopende artikelen, dan staat de sfeervolle kantine voor jullie open om iets te eten of te drinken.

Precies om 10.00 uur gaan de deuren van de Opperdam aan de Heideweg open.