Het nieuwe pand van Renses.
Het nieuwe pand van Renses. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Renses klaar voorde Occasion inruil week

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Nieuwsgierig naar de nieuwe locatie van Renses direct aan de A9? Deze week hebben zij hét excuus om te komen kijken; de occasion inruil week is terug! Bij Renses Alkmaar staan 130 occasions voor minder dan €30.000,- klaar om met u op vakantie te gaan en alleen komende week krijgen klanten tot €1.500 extra inruil op hun huidige auto.

Als specialist in Hybride en elektrisch rijden heeft Renses Alkmaar volop keuze in A-label auto's. Zuinig in verbruik, goede Caravan trekkers en lage wegenbelasting, om maar een paar voordelen te noemen. Thomas van der Veen verkoopleider van Renses Alkmaar heeft een paar zware maanden achter de rug. De verhuizing naar de nieuwe locatie. Alles klaar maken voor de Occasion Inruil week. Maar Thomas en  zijn team zijn klaar om u de  komende week de beste deal te bieden; tot €1.500 inruil op zijn voorraad auto's. Een beter excuus om langs te komen kon hij niet verzinnen. Zondag 19 en 26 mei is Renses extra open.

"Wij zien u graag op onze nieuwe locatie aan de Parelweg 11 in Alkmaar gelegen, direct aan de A9, vlakbij AZ. 130 auto's met volop inruil voordeel: een voordeligere manier om straks met uw nieuwe auto op vakantie te gaan is er niet!"

Meer berichten