Bedrijf in Beeld

Zandstock Festival boordevol goeie artiesten

  Bedrijf in Beeld

'T ZAND - 10 en 11 augustus is het eindelijk weer zover, dan kan iedereen komen genieten op Zandstock Festival! Naast de vertrouwde strakke line-up zijn er ook mooie nieuwigheden dit jaar.

Twee dagen boordevol goeie artiesten, dat is ook wat je deze editie kan verwachten op het gezellige feestje in 't Zand. In verschillende tenten kun je genieten van muziek uit allerhande genres, waardoor iedere muziekliefhebber zijn hartje op kan. Onder andere Nielson, 3JS en Mr. Polska zijn te beluisteren.

Queen Forever

Voor de gouwe ouwe's kun je komen genieten van de muzikale hoogstandjes van Queen Forever: een coverband die met je ogen dicht niet van de echte oude rockers zijn te onderscheiden.

Een grappig nieuwigheidje is de silent disco: lekker met een hoofdtelefoon op genieten van jouw muziekje, terwijl je buurjongen hetzelfde doet op een ander nummer. Kijken wie er met wie uit de maat kan dansen!

Naast vele nieuwe artiesten zijn er ook talenten bij die al meerdere keren de tentdoeken hebben doen wapperen. Zo is DJ Jean voor de vierde keer aanwezig, omdat hij heeft bewezen dat hij weet van 't Zand nodig heeft om helemaal uit zijn dak te gaan.

Bestel snel je kaarten op www.zandstock.nl. Zin om extra van het festival te genieten? Geef je dan op als vrijwilliger op www.zandstock.nl/vrijwilligers.

Meer berichten