De Store in Haarlem.
De Store in Haarlem. ((Foto: Rowin van Diest))
Bedrijf in Beeld

Tour de France Event in ŠTORE

  Bedrijf in Beeld

HAARLEM - "Op zaterdag 20 juli organiseer ik een groots evenement ter ere van de Tour de France bij mij in ŠTORE. Samen met mijn team heb ik allerlei leuke activiteiten bedacht die je niet mag missen! Zo kun je onder andere genieten van Franse kazen en wijn tijdens een proeverij en live de Tour de France volgen op het grote scherm." Maar dat is nog niet alles! Omdat ŠKODA al jarenlang de hoofdsponsor van de Tour de France is, maak je kans om een dagje als VIP mee te gaan tijdens het EK wielrennen in Alkmaar als je offerte aanvraagt voor het kopen of leasen van een ŠKODA. "

Top 3

"Samen met mijn team heb ik nog een aantal andere acties en activiteiten georganiseerd. Zo kun je 20 juli met onze VR experience de Tour van dichtbij beleven. Hebben wij een winactie voor de échte Tour de France liefhebber; weet jij de top 3 en de beste Nederlander deze Tour de France goed te raden, dan maak je kans op een smartwatch of € 125,- korting op de eerst volgende onderhoudsbeurt bij een Broekhuis vestiging.

Fotowall

Ook heb ik in ŠTORE een Tour de France fotowall. Ga zo origineel mogelijk op de foto en maak kans op een origineel team Sunweb shirt! Zelfs Haarlem 105 zal een live-uitzending verzorgen tussen 12 en 15 vanuit."

Scherpe deal!

Als je een private lease contract afsluit in ŠTORE, rij je de eerste maand gratis in jouw nieuwe ŠKODA! Dus waar wacht je nog op? Kom de 20ste tijdens het shoppen langs bij mij in ŠTORE en laat je verrassen door alle leuke activiteiten en de scherpe acties! Wij hebben er zin in, jij ook?

Meer berichten