(Foto: aangeleverd)

Altijd feest op Paviljoen Strandbad Edam

  Bedrijf in Beeld

EDAM - Met rondom zicht over het water is Paviljoen Strandbad in Edam een unieke plek voor het vieren van een feestje. Klein en intiem of groots en uitbundig, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Bedrijfsleider Menno Garms en uitbater Elsa Besseling hebben het 9e zomerseizoen er alweer opzitten in deze prachtige locatie direct aan het Markermeer. "Steeds meer gasten weten ons te vinden, de een komt drie keer in de week voor 'n koffie tijdens de wandeling, de ander komt elke zondagmiddag met de familie lunchen" vertellen ze enthousiast. In de zomer heerlijk op het terras maar nu ook in de winter een prima uitvalsbasis voor een frisse neus en een warm onthaal.

Gezellig samenzijn kan uitstekend op deze locatie. Een groot bedrijfsfeest, verjaardag, trouwerij, familiebrunch of een aangeklede borrel, voor elke aanvraag is er vrijblijvend een voorstel, geheel aangepast naar eigen smaak, voorkeur en budget. Kinderen zullen zich niet snel vervelen met de speelmogelijkheden buiten, de spelletjes en tekenen in de speelhoek. Frietjes, snack, tosti's en pannenkoeken.

Geboortefeesten

De opkomst van geboortefeesten is ook groot. Ouders kiezen er vaker voor om buitenshuis hun baby aan vrienden/kennissen/buren/familie te showen. Alles in een keer klaar, geheel verzorgd, inclusief de roze of blauwe versiering. "Vorige jaar heeft Noppes kringloop hier een groot feest gegeven, ruim 400 man, de Marken Express meerde naast het restaurant aan en verzorgde tochtjes op het water. Er was live muziek, een DJ, een groot buffet en ook nog 's prachtig weer. Een feest om trots op te zijn!" aldus Menno. Elsa: "Maar voor een kleine verjaardagslunch doen we net zo hard ons best. Het geeft namelijk een enorme voldoening als de mensen tevreden zijn"

Wat in Volendam doorgaat als een 'rommeltafel' wordt hier een 'Paviljoentafel' genoemd. Een keuze van lekkers op warmhouders gepresenteerd. Ieder pakt wat hij/zij lekker vindt. Brood met kruidenboter en tapenade, saté-stokken, spareribs, biefstuk, zalm, garnalen, nasi, friet, salade, voor ieder wat wils dus en zeker geschikt als er iets te vieren valt, € 24,95 pp. Naast feestjes kan men hier t/m oktober dagelijks terecht voor een drankje, lunch en diner. Na oktober van donderdag t/m zondag geopend.

Reserveren is raadzaam: 0299 371523 – Informatie feestjes: info@strandbadedam.nl - www.strandbadedam.nl - Zeevangszeedijk 7B, Edam,volg de borden camping Strandbad.

Meer berichten