(Foto: aangeleverd)

Verkoop gestart in Nes Noord

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - BPD Ontwikkeling startte onlangs met de verkoop van deelfase 3 in Waterveld, Nes Noord. Deze fase bestaat uit 41 duurzame, gasloze woningen en 10 (CPO-) kavels. Ouwehand Bouw uit Katwijk is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de woningen.

Waterveld is de nieuwste wijk van Nes Noord in Schagen. Vliedlande VOF ontwikkelt hier circa 165 eengezinswoningen in een waterrijke omgeving. Deelplan Waterveld is gelegen tussen de Cornelis Blaauboerlaan en de N241 en fase 3 is centraal gelegen binnen het plan. Een primeur voor Schagen is dat dit de eerste woonwijk is die volledig gasloos opgeleverd wordt en daarnaast aangeboden wordt met een EPC van 0.

Diverse typen

In Waterveld deelfase 3 worden 41 woningen aangeboden in diverse typen en kleurstellingen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Naast de grondgebonden woningen worden er ook 10 kavels aangeboden. Van de kavels worden er 2 aangeboden als vrije kavel en 8 kavels worden aangeboden als een CPO- kavel (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) waarbij je als koper samen met de buren een twee-onder-een kapwoning bouwt! De koopsommen van de kavels start bij € 125.000,-- en de koopsommen van de woningen bij
€ 277.500,-- v.o.n..

Inschrijving

De online inschrijving is gestart en alle verkoopdocumentatie is beschikbaar gesteld op de website: www.schagennesnoord.nl. De inschrijving sluit 1 oktober om 17:00 uur. Belangstellenden kunnen contact opnemen met VLIEG Makelaars in Schagen of raadpleeg de website voor meer informatie en de inschrijfprocedure.

Meer berichten