Kom ook langs bij Store Haarlem.
Kom ook langs bij Store Haarlem. ((Foto: PR))

Štore gaat groen

  Bedrijf in Beeld

Štore gaat groen

HAARLEM - Van 8 tot en met 12 oktober sta ik, samen met heel Haarlem, in het teken van duurzaamheid. Dit betekent dat ik die week extra nadruk leg op al mijn duurzame producten, diensten en innovaties. Hierbij kun je denken aan elektrische ŠKODA's, de zonnepanelen die Broekhuis overal op vestigingen plaatst en duurzame producten van 50Five.

Elektrisch rijden wordt een steeds groter onderdeel van een duurzame toekomst. Ook hier in Nederland zijn we ons daarvan bewust. Daarom is dit onderwerp ook meegenomen in het definitieve Klimaatakkoord. ŠKODA speelt hierop in door haar eerste volledig elektrische voertuig op de markt te brengen, de ŠKODA Citigoe iV. Deze compacte stadsauto voorziet in alle dagelijkse behoeftes met een accu die tot 260 kilometer (WLTP) rijplezier garandeert op 1 lading. Hij komt pas in januari naar Nederland, maar ik mag hem tijdens de Week van de Duurzaamheid exclusief presenteren. Je kunt hem exclusief bekijken en ervaren tussen 8 en 12 oktober!

Op 10 oktober organiseer ik ook twee sessies waarbij een ŠKODA Product Expert je alles vertelt over wat elektrisch rijden voor jou betekent. Geïnteresseerd? Meld je aan via: broekhuis.nl/skoda/ev-event-store/ Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.Ook kun je tijdens de Week van de Duurzaamheid in mijn winkel verschillende smart home producten ontdekken en uitproberen. Wist je dat je bij mij zelfs heel gemakkelijk het onderhoud van je auto kunt inplannen? Dat scheelt weer een extra telefoontje of ritje naar de dealer!

Kortom; er is in tijdens de Week van de Duurzaamheid van alles te bekijken, ontdekken en proberen bij mij in ŠTORE. Zie ik je dan?

Broekhuis Škoda City ŠTORE

Grote Houtstraat 2

Haarlem

Meer berichten