Vrolijke bloemenzee in Heerhugowaard.
Vrolijke bloemenzee in Heerhugowaard. ((Foto: Brigitte Perdereau))

Snoepwinkel in bloembollenland

  Bedrijf in Beeld

HEERHUGOWAARD - Verver Export uit Heerhugowaard organiseert zaterdag 23 november de Bloembollen Outletstore 2019. Een uniek assortiment aan hoogwaardige kwaliteit voorjaarsbloembollen worden tegen zeer zachte prijzen aangeboden. Een ware snoepwinkel voor bloembollen minnend Nederland!

Bloembollen Outletstore bij Verver Export

Verver Export is actief in het Europese openbaar groen, maar geniet regionale bekendheid vanwege de kleurrijke zomerborders bij onder meer Middenwaard, Geestmerambacht en Park van Luna die afgelopen jaren menig voorbijganger een glimlach bezorgden. Naast haar passie voor bloembollen heeft Verver Export ook een sterkte maatschappelijke betrokkenheid. Een deel van de opbrengst wordt namelijk aan goede doelen gedoneerd. Dat zijn dit jaar voor het eerst twee goede doelen, namelijk Floating Doctors en Stichting Hondenzorg en Welzijn.

De Outletstore wordt gehouden bij Verver Export bv aan de Hasselaarsweg 30 in Heerhugowaard. Geopend zaterdag 23 november van 08.00 tot 15.00 uur. Tip: Bloembollen zijn leuk voor de eigen tuin, maar ook om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Let op: pinnen is niet mogelijk, alleen contante betaling (biljetten van € 100,- of meer worden niet geaccepteerd).

Meer berichten