‘Agiba Solar heeft goed én snel geholpen’

Partnerbijdrage
Theo Leuven (86) uit Landsmeer ontvangt de omvormer van Agiba Solar.
Theo Leuven (86) uit Landsmeer ontvangt de omvormer van Agiba Solar. (Foto: Theo Annes)

Investeren in zonnepanelen is een duurzame keuze, wat zich later zal uitbetalen. Theo Leuven (86) woont in Landsmeer. In maart besloot hij zonnepanelen op zijn dak te laten plaatsen. Agiba Solar heeft hem daarbij geholpen. 

Theo vertelt: “We zijn al jaren bezig met zonne-energie; dit wordt ook gestimuleerd vanuit de gemeente. Ik besloot om zelf op onderzoek uit te gaan en kreeg een goede aanbieding van Agiba. Zij hebben keurig en duidelijk uitgelegd hoe de installatie in zijn werk gaat. Eerder heb ik mijn huis al laten isoleren met dubbelglas en isolatieschuim. Ik stond versteld hoe ontzettend snel Agiba was. In een halve dag waren de zonnepanelen geïnstalleerd! Dit hebben ze bijzonder mooi en keurig gedaan. Door zonnepanelen te laten plaatsen, gaat de waarde van je huis omhoog. Daarnaast bespaar je geld. Mocht ik nog eens hulp nodig hebben, dan zou ik zeker weer met Agiba samenwerken.” 

Innovatief

Agiba Solar is een innovatieve speler op het gebied van zonne-energie. Wie zoekt naar een installateur van zonnepanelen is hier aan het juiste adres. De innovatieve aanbieder werkt alleen met de beste producten, ervaren teams, garandeert snelle plaatsing én hanteert de beste prijs.

Hoe werkt het? 

Dien online de aanvraag in. Tijdens kantoortijden ontvang je binnen vier uur per e-mail de offerte. Na enkele dagen neemt een medewerker contact op om de offerte door te nemen. Wanneer je akkoord gaat, wordt er een afspraak voor installatie ingepland. Deze installatie wordt binnen een dag geregeld. Je ontvangt de factuur en meer informatie via energieleveren.nl. Handig: je kunt 21% btw terugkrijgen via de Belastingdienst!