B-Balanced heeft deuren geopend

Partnerbijdrage
B-Balanced houdt 29 januari een open dag.
B-Balanced houdt 29 januari een open dag. (Foto: aangeleverd )

EDAM - Bij B-Balanced zijn wij ervan overtuigd dat een gezellige, ongedwongen sfeer bijdraagt aan gezondheid. U wordt iedere keer bij binnenkomst persoonlijk onthaald door onze receptioniste, of u nu voor uw behandeling komt, of komt sporten/bewegen of gewoon een kopje koffie komt drinken. U bent welkom. Benieuwd? Kom dan naar de open dag van 29 januari. 

In onze “gym” staan wij voor gezondheid. Er wordt gebruikt gemaakt van dé nieuwste circuit-trainingslijn van Matrix. Door de keuze van deze apparatuur staan niet de spierballen maar uw gezondheid centraal. Dit gecombineerd met veel groene planten en een rustig trainingsmuziekje maakt B-Balanced tot een “healthcenter” met een verenigingsgevoel.

Groepslessen

Onze groepslessen zijn allemaal toegankelijk voor iedereen en voor ieder niveau. De dag begint met een circuit-training of een yoga-les. Tijdens de dag zijn er meerdere momenten waarop u een les kunt volgen (kijk hiervoor op ons rooster). U kunt zelf komen sporten of onder begeleiding van één van onze trainers. Ook wordt de dag iedere keer afgesloten met een vorm van Yoga of Qi-gong.

Voor de therapie bent u bij B-Balanced in goede handen. Er zijn vele specialisaties die allen verschillende aspecten van de gezondheidszorg belichten. Zo hebben we hier een Osteopaat, een Orthomoleculair therapeut, een Mesoloog, een (Mental) Coach, een Lifebuddy, een Psycholoog en een Acupuncturist.

Bovenal zijn wij bij B-Balanced een gezellig team.

Open Dag

De open dag wordt 29 januari gehouden van 10:00-15:00 uur, Oosthuizerweg 13F, Edam. Tel: 0299-223745. Zie ook http://www.b-balancededam.nl