De Colin Blunstone Band in PX

  Nieuws
Colin Blunstone.  (Foto: aangeleverd)
Colin Blunstone. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

VOLENDAM - Zanger Colin Blunstone presenteert zaterdag 7 april in Cultuurhuis PX een concert met nummers van The Zombies, The Alan Parson’s Project, Dave Stewart en talloze liedjes van eigen hand. Een staalkaart van zijn omvangrijke oeuvre. De gentleman met de herkenbare, soepele stem met een groot bereik, wordt begeleid door muzikanten, die hun sporen elders ruimschoots hebben verdiend.

Colin Blunstone start zijn muzikale carrière met de band The Zombies in 1964. Zijn unieke stem en de arrangementen van toetsenist Rod Argent kenmerken hits als: 'She; s not There', 'Tell her No' en 'Time of the Season'. Als ze in 1968 besluiten ieder hun eigen weg te gaan, start Blunstone een solocarrière met grote hits. Daarnaast was hij betrokken bij the Alan Parson's Project. Ook deze nummers zullen in Volendam voorbij komen . Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij je kan genieten van één van de mooiste stemmen uit de popgeschiedenis.
Het voorprogramma wordt verzorgd door The Blazing Saddles (Dandelion & AlascA).
Kaarten kosten € 20,00 exclusief fee en zijn te koop via www.pxvolendam.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan het loket op de eerste etage van Pop- en Cultuurhuis PX. Het betreft hier een zitconcert in theateropstelling. De deuren gaan open om 19.30 uur.

Meer berichten