Rabobank tekent sponsorcontract met AV Edam

  Nieuws
AV Edam verheugt zich op de samenwerking met Rabobank Waterland en Omstreken.(Foto: aangeleverd)
AV Edam verheugt zich op de samenwerking met Rabobank Waterland en Omstreken.(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EDAM - AV Edam is bijzonder blij met het 2-jarig sponsorcontract dat Rabobank Waterland en Omstreken is aangegaan met de vereniging. Afgelopen vrijdag werd het contract ondertekend door de Henny Maes, Directievoorzitter van Rabobank Waterland en Omstreken en Margreeth Werkhoven namens AV Edam.


Dit jaar zal de CD-junioren districtscompetitie gesponsord worden door de Rabobank alsmede een ledenwervingsactie voor de jeugd in de vorm van een vrienden-/ vriendinnentrainingsweek. Ook ontvangen alle trainers en assistent-trainers van AV Edam een winterjack.
Met de sponsoring wordt een al langer bestaande relatie nieuw leven ingeblazen. Al eerder mocht de vereniging een mooi bedrag ontvangen, waarmee destijds een geheel nieuwe ET-installatie (elektronische tijdswaarneming) kon worden aangeschaft.
Rabobank: "Als grootste lokale sponsor is de Rabobank nauw verbonden met een groot aantal verenigingen, stichtingen en clubs in Nederland. Wij ondersteunen verenigingen met ambitie. Niet vanaf de zijlaan, maar samen met hen. Omdat we begrijpen dat verenigingen van ongekend belang zijn voor de toekomst. AV Edam investeert in deze toekomst door nieuwe leden te werven. We hopen hier een mooie bijdrage in te kunnen leveren, niet alleen door een donatie, maar ook door de vereniging meer bekendheid te geven."

Meer berichten