Nick & Simon in 2019 in Ziggo Dome!

Nieuws
Nick en Simon. (Foto: aangeleverd)
Nick en Simon. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

VOLENDAM - Nick en Simon staan zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd!
Maar liefst vijf maal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op dertien volle huizen. Momenteel spelen zij zo’n zestig shows tijdens hun Aangenaam theatertournee, variërend van Martiniplaza tot Carré.
Zij gaan nu dus een nieuwe stap zetten. Voor het eerst geven Nick en Simon een volledig eigen concert op zaterdag 20 april 2019 in de Amsterdamse Ziggo Dome! Natuurlijk gaan zij dit doen met hun voor de gelegenheid uitgebreide band die bol staat van muzikale virtuozen.
De officiële voorverkoop gaat op donderdag 19 april om 16.00 uur van start via www.nickensimon.nl en www.ntk.nl of telefonisch via 0900-9203 (0,45 pm). Voor de allergrootste fans zijn er beperkt kaarten beschikbaar voor de Golden Circle.