Open Hardloop Kampioenschap in Muziek van de straat

  Nieuws
André Bruins van Gymvereniging Hercules en Martinus Ouwehand van A.V. Edam zijn te gast in Muziek van de straat. (Foto: aangeleverd)
André Bruins van Gymvereniging Hercules en Martinus Ouwehand van A.V. Edam zijn te gast in Muziek van de straat. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EDAM -VOLENDAM - Dit jaar vindt de eerste editie plaats van het Open Hardloop Kampioenschap in de gemeente Edam-Volendam. A.V. Edam en Gymvereniging Hercules uit Middelie hebben hiervoor de handen ineengeslagen.


Deelnemers die zowel meedoen aan de OOG Edam Kermisloop op 30 augustus en de Rabobank Zeevangsloop op 16 september maken kans hardloopkampioen 2018 te worden. Zondag 3 juni zijn André Bruins van Gymvereniging Hercules en Martinus Ouwehand van A.V. Edam te gast in het radioprogramma Muziek van de Straat. Zij zullen u alles vertellen over het nieuwe sportieve familie evenement.
Muziek van de Straat, gepresenteerd door Richard Torenstra en Monique Bonneveld, is tussen 12:00 en 14:00 uur te beluisteren bij RTV L.O.V.E.: Ether 106.6FM, Kabel 89.0 FM of via de Livestream op www.rtvlove.nl.

Meer berichten