Zin in iets nieuws?! Kom zingen bij Cantate Domino

  Nieuws

EDAM - Heerlijk, het is weer bijna vakantie! En als je na de vakantie lekker uitgerust terugkomt heb je vast zin om iets nieuws te beginnen. Kom dan eens zingen bij Cantate domino.
Cantate Domino is een interkerkelijk koor in Edam dat ruimte heeft voor nieuwe leden. Een kans die je niet mag laten lopen, want samen zingen maakt blij, geeft energie en is gezond voor lichaam en geest! Samen zingen verbindt mensen met elkaar. Muziek gekoppeld aan kerkvieringen maakt dat het koor iedere keer weer mooie en inspirerende liederen zingen van één tot vierstemmig.
Cantate Domino staat onder de enthousiaste leiding van dirigent Agnes Kauffman en wordt begeleid door pianist Ringo Maurer. Het koor is op zondag in de Burghwall in Edam te vinden van 20.00 tot 21.30 uur. Kom een keer langs, je bent van harte welkom, vanzelfsprekend ook al vóór de zomervakantie!
Meer informatie bij Agnes Kauffman (06 -12647096/agneskauffman@yahoo.co.uk) of bij Christine Vreeswijk (06 18167991/christine.vreeswijk@quicknet.nl).


Meer berichten