Surprise Single 'Ik wil slapen' Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria

Nieuws
Gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria. (Foto: aangeleverd)
Gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

REGIO - De gloednieuwe single van gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria is sinds deze week te streamen en te downloaden. De track is een spontane en bijzondere samenwerking tussen gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria.


De drie heren waren voor het AvroTros televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ op Ibiza. Na hun eerste avond bespraken Jan, Alain en Glen op het strand hoe ze zich voelden. Dit resulteerde nog dezelfde dag in de zomersingle. "Eigenlijk is er helemaal geen liedje die bezingt dat je gewoon naar bed wil, zelfs als je in de kroeg staat aldus het drietal."
Eenmaal terug in Nederland zijn de heren meteen naar de studio gereden om de track op te nemen. Ook Trijntje Oosterhuis kwam langs om de backing-vocals te verzorgen. De laatste Nederlandstalige release voor Alain Clark is alweer ruim 10 jaar geleden wat het liedje extra bijzonder maakt. Na hits geschreven te hebben voor o.a Ali-B & Boef is deze samenwerking voor Glen Faria een bijzonder muzikaal uitstapje.
Voor Jan Smit luidt deze single een nieuwe periode in. Op 20 september komt zijn nieuwe album uit welke direct wordt opgevolgd door een Theatertour door heel Nederland. Zowel de tour als het album heten 'Met Andere Woorden'.
'Ik Wil Slapen' is via iTunes te downloaden.