Organisatie Kaasmarkten tevreden over seizoen

  Nieuws
De traditionele avondkaasmarkt trok weer veel bekijks. Het was de eer aan Bram van der Vlugt de bel te luiden en de avondkaasmarkt officieel te openen. (Foto: Cees Bandt)
De traditionele avondkaasmarkt trok weer veel bekijks. Het was de eer aan Bram van der Vlugt de bel te luiden en de avondkaasmarkt officieel te openen. (Foto: Cees Bandt) (rodi.nl)

EDAM - De organisatoren van de Kaasmarkt zijn tevreden over het optreden van de ruim honderd vrijwilligers tijdens de afgelopen Kaasmarkten. Er is volgens hen een prachtig toeristisch plaatje neergezet in de oude binnenstad. Met het optreden van een Braziliaanse sambaband als één van de hoogtepunten.

Ondanks de overmatig warme dagen trokken de markten steeds veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Ook de traditionele avondkaasmarkt trok weer veel bekijks. Het was de eer aan Bram van der Vlugt de bel te luiden en de avondkaasmarkt officieel te openen.
Woensdag 22 augustus is alweer de laatste kaasmarkt, waarop burgemeester Bijl van Purmerend als eregast bij aanvang en sluiting de bel zal luiden. Leden van het Westfries genootschap In ’t Pak luisteren de markt op in historische Westfriesche dracht.
De kaasmarkt in Edam duurt van 10.30 uur tot 12.30 uur. Op loopafstand van de markt is ruim parkeergelegenheid aan de zuidzijde van de oude stadskern.

Meer berichten