Zeevangsloop als voorbereiding op Dam tot Dam - 39e Editie zondag 16 september in Middelie

  Nieuws
De Zeevangsloop zal opnieuw veel deelnemers trekken die meedoen aan de Dam tot Damloop. (Foto: aangeleverd)
De Zeevangsloop zal opnieuw veel deelnemers trekken die meedoen aan de Dam tot Damloop. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

REGIO - Zondag 16 september is de 39e Rabobank Zeevangsloop en het 1e open hardloopkampioenschap Edam-Midddlie-Volendam. Traditioneel staan aan de start deelnemers die aan de Dam tot Damloop meedoen. De organisatie is in handen van gymnastiekvereniging Hercules.
Kenmerkend van de Rabobank Zeevangsloop is het dorpse karakter en de mooie omgeving waardoor het parcours loopt. De te lopen afstanden zijn 3, 10, 14 ½ en 21.8 km. De route van de 10 km is dit jaar volledig vernieuwd! Elke deelnemer ontvangt een elektronische tijdregistratiechip zodat iedereen zijn eigen prestatie exact kan volgen.

Met korting


Ook dit jaar kan er weer vóóraf, mét korting, worden ingeschreven via de website www.zeevangsloop.nl. De rugnummers en chips liggen dan al voor de start klaar waardoor de deelnemers veel onnodige wachttijd vermijden. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,- voor de 3 km, € 6,- (10 en en 14 ½ km) en € 7,- (21.8 km).
De start van de 10, 14 ½ en 21.8 km is om 11.00 uur. De 3 km start vijf minuten later. Start en inschrijving vindt plaats bij Hotel Restaurant ’t Wapen van Middelie, Brink 1 in Middelie. Ophalen van startnummers en inschrijven op locatie is mogelijk vanaf 09.30 uur.

Open hardlooptitel


Atletiek Vereniging Edam en Gymvereniging Hercules hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van het 1e open hardloopkampioenschap Edam-Middelie-Volendam. Tijdens de Rabobank Zeevangsloop wordt voor het eerst gestreden om deze titel. Deelnemers aan de wedstrijd op 30 augustus en die van 16 september maken kans op het kampioenschap. Per afstand (3 en 10km), per leeftijdscategorie en geslacht wordt de kampioen bepaald. De individuele resultaten van beide evenementen worden bij elkaar opgeteld en de beste deelnemer per categorie wordt Open Hardloop Kampioen 2018.
Meer informatie vindt u op www.zeevangsloop.nl of stuur een email naar info@zeevangsloop.nl

Meer berichten