Jazzclub Mahogany Hall verhuist naar Paviljoen Zuiderzee - Open huis 30 september

  Nieuws
Jazzclub Mahogany Hall gaat verhuizen. (Foto: aangeleverd)
Jazzclub Mahogany Hall gaat verhuizen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

EDAM - Jazzclub Mahogany Hall verhuist per 1 oktober naar het Paviljoen Zuiderzee aan de Zeevangsdijk 7 in Edam. Na bijna 50 jaar in het Strandbad Paviljoen concerten, workshops, sessions en exposities te hebben georganiseerd maakt Mahogany Hall een doorstart op een nieuwe locatie, voorheen Restaurant De Zuiderzee, gesitueerd op hetzelfde terrein, circa 60 meter vanaf het Strandbad Paviljoen.
In overleg met bestuur van BV Strandbad is er hard gewerkt aan allerlei projecten zoals bijvoorbeeld het isoleren van het dak, het verplaatsen van de bar, het optimaliseren van de artiestenruimte en het aanbrengen van een nieuwe vloer enzovoort.
Er wordt momenteel nog gewerkt aan het plaatsen van het podium, de geluidinstallatie, het blinderen de ramen, het verlichtingsplan, het voorbereiden van expositie(s) en de optimale opstelling voor het publiek.
Iedereen is 30 september welkom om te komen kijken naar het eindresultaat. Er is dan namelijk open huis vanaf de nieuwe locatie van jazzclub Mahogany Hall. Van 16.00 uur tot 18.00 uur kan iedereen komen kijken hoe, voorheen Restaurant De Zuiderzee, geschikt is gemaakt voor Jazzconcerten en exposities
Benieuwd naar het nieuwe programma van Mahogany Hall? Het programma voor 2018/2019 is te zien op de website www.mahoganyhall.nl of kijk op de Facebookpagina.

Meer berichten