'Zin in zingen? Hier is je kans' - Oratoriumkoor Zang Edam zoekt leden

  Nieuws
Oratoriumkoor Zang Edam. (Foto: Oratoriumkoor Zang Edam)
Oratoriumkoor Zang Edam. (Foto: Oratoriumkoor Zang Edam) (rodi.nl)

EDAM - "Overkomt u dat ook wel eens? U hoort het Requiem van Mozart, het Stabat Mater van Schubert of een deel uit het Weihnachtsoratorium van Bach. U krijgt het gevoel 'wat zou het heerlijk zijn om dat mee te zingen', maar aarzelt om de stap te zetten. Of u dat wel kunt, of het niet te hoog gegrepen is, of dat ook leuk is als je nog geen vijftig bent", aldus Oratoriumkoor Zang Edam, dat belangstellenden nu de kans biedt om te ontdekken dat klassieke muziek ook kan swingen.
"U kunt ontdekken dat het fantastisch is om samen met gezellige mensen die uw belangstelling delen muziek te maken. Bovendien krijgt u stemcoaching van de professionele dirigent en als het goed gaat, staat u over een jaar op het podium in de Grote Kerk van Edam." Zang Edam bestaat dit jaar 135 jaar en vernieuwt zichzelf naar eigen zeggen voortdurend. Het koor repeteert elke maandagavond en geeft tweemaal per jaar een concert. "Het belangrijkste concert in de feestelijke ambiance van de Grote Kerk", aldus het koor.
Wie zich voor donderdag 15 november aanmeldt, maakt de start van het nieuwe programma voor 2019 mee en betaalt de eerste zes repetities nog geen contributie. Een nadere kennismaking is zondag 11 november mogelijk bij het concert van Zang Edam met het grootse oratorium Die Schöpfung van Joseph Haydn in de Grote Kerk. Dit begint om 14.30 uur. Aanmelden als aspirant-lid kan per e-mail, via: secretaris@zangedam.nl of via tel.: 0299-372330. Nadere informatie is te vinden op: www.zangedam.nl.

Meer berichten