Strandbad Paviljoen ook 's winters open

  Nieuws

EDAM - Na een lange en warme zomer met nogal wat onzekerheden door het onverwachts overlijden van voormalig directeur Louis Meerman is het nu dan toch definitief, het Strandbal Paviljoen gaat ook in de wintermaanden open. Geen verhuizingen meer voor de vrijwilligers van de Jazz club, ook niet voor de medewerkers van het Paviljoen. Iedereen kan ook in de winter genieten van deze unieke locatie.
Bedrijfsleider Menno Garms: "In oktober zijn we nog dagelijks open en draaien we nog door met de zomerkaart en de week specials van chef Harrie de Jong. Vanaf november gaan we in eerste instantie 4 dagen open, van donderdag tot en met zondag. Met een mooie nieuwe menukaart waar de zomertoppers natuurlijk gewoon op blijven staan. Ook blijft de heerlijke Paviljoentafel op de winterkaart. In Volendam noemt men dit een ‘rommeltafel’, ‘n mengeling van de lekkerste gerechten is een populair arrangement voor groepen vanaf 4 personen. De kaart zal deze winter ook worden aangevuld met mooie stoofpotjes en wildgerechten".

Schilderen op locatie

Kleine en grote feestjes, verjaardag, bruiloft, live optredens, vriendenborrel, familiedag, bedrijfsuitje of gewoon zomaar een drankje aan de waterkant. Het kan allemaal. De ruimte leent zich ook fantastisch voor schilderen op locatie, hoe mooi met rondom uitzicht over het water. Op mooie dagen is het winterterras uiteraard open. “Gezellig met warme dekentjes en chocomelk”, aldus uitbaatster Elsa Besseling. Ze ziet de winterperiode zonnig tegemoet.
Jazzy menu

Op de concertavonden van Jazz Club Mahogany Hall zullen we zeker denken een aangepast ‘Jazzy menu’. Er zitten maar 5 wandelminuten tussen de twee locaties en de combinatie maakt een avond uit helemaal compleet. Op zondag wandelen en even uitwaaien op de pier en daarna aan de erwtensoep of koffie met huisgemaakte Apfelstudel, over de sluis is het ook voor het nieuwe gebied maar ’n klein stukje lopen. De snack-afhaal aan de haven blijft ook open in het weekend. Voor spare ribs met huisgemaakte sauzen, scharrel kip saté, vega-burgers, superburgers en de lekkerste friet kunt je hier terecht. Ook de week special is hier af te halen.
De speeltuin van de camping is dan wel dicht maar er wordt een speeltoestel op het terras gebouwd en er komen ook andere speel-items. Over de stenen bij de pier klimmen is natuurlijk niet seizoensgebonden, dat kan altijd.
Omschakeling

Het interieur zal ook langzamerhand winterklaar en gezellig gemaakt worden. “Het is een hele omschakeling, eerst moest alles mobiel en makkelijk verhuisbaar, nu kunnen we denken aan mooie vaste elementen waarbij een sfeerhaard wel op nummer 1 staat”, aldus bedrijfsleider Menno Garms. “Het moet allemaal nog groeien en ontstaan maar we zien het positief tegemoet”. Strandbad is ook in de winter een prachtige plek en daar kan nu iedereen van genieten.
Op Facebook staan de laatste updates qua openingdagen, -tijden en de lekkerste weekspecials. Check ook de website www.strandbadedam.nl, voorkom teleurstelling en reserveer tijdig, 0299 37 15 23, info@strandbadedam.nl

Meer berichten