GaleriAle Oosthuizen exposeert 'Different'

  Nieuws
Sas2 van Katrin Cassel. (Foto: GaleriAle)
Sas2 van Katrin Cassel. (Foto: GaleriAle) (rodi.nl)

OOSTHUIZEN - GaleriAle in Oosthuizen opent zondagmiddag 7 oktober haar deuren voor de feestelijke opening van alweer een nieuwe expositie: 'Different'. Het betreft een tentoonstelling van drie heel verschillende kunstenaars, die dan ook heel divers werk laten zien.

Katrin Cassel toont digitaal werk, waarbij alle werken een tastbare basis hebben, zoals een gefotografeerd object of een collage van papier. Bij de digitale collages vindt Katrin het moment waarop het beeld zodanig is gemanipuleerd dat de kijker er totaal iets anders in kan zien, interessant. Bij de bewerkte foto's vindt zij het belangrijk dat de stemming die het uiteindelijke werk oproept sterker is dan bij het originele beeld.
Ruben Haan is een wat chaotische, beeldende kunstenaar die zich met diverse disciplines bezighoudt. De laatste tijd maakt hij vooral schilderijtjes en beelden met gemengde technieken. Zijn werk is expressief van aard en meestal figuratief. Bij GaleriAle exposeert Ruben onder andere een groot werk van zijn serie 'Maskers'. Dit betreft een werk met gemengde technieken, waarbij de materialen uiteenlopen van beton tot hennep en plexiglas tot zand en verf.
Frans Goossens, beeldhouwer-architect, is nieuwsgierig van aard en zijn interesse waaiert uit naar vele kanten. Inspiratiebronnen hierbij zijn de natuur, verre culturen, muziek, dans en spiritualiteit. Het driedimensionaal werk van Frans levert in elk aanzicht een ander beeld op. Frans werkt graag in steen en brons. Bij zijn bronzen werken maakt de kunstenaar gebruik volgens de cire-perdue methode (verloren was). Bij GaleriAle exposeert Frans een selectie van zijn bronzen beelden.
De expositie opent om 15.30 uur op feestelijke wijze. GaleriAle verwelkomt iedereen met een drankje en een hapje. De reguliere openingstijden van GaleriAle zijn zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Bezichtiging buiten de openingstijden kan op telefonische afspraak, via: 0299-741000. Meer informatie: www.galeriale.nl. GaleriAle is gelegen aan Raadhuisstraat 17 in Oosthuizen.

Meer berichten