Mannen- en vrouwengroep voor vluchtelingen/anderstaligen

  Nieuws

MONNICKENDAM - Vanaf september zijn de mannen- en vrouwengroep voor vluchtelingen/anderstaligen weer van start gegaan. Let op, tijdelijk is de locatie veranderd naar Karmac Bibliotheek, 't Spil 19, Monnickendam. De mannengroep is gestart op maandag 24 september. De vrouwengroep 'Be Happy' is gestart op donderdag 20 september.
Elke week komen mannen en vrouwen van allerlei nationaliteiten samen om elkaar te ontmoeten, Nederlands te praten en de Nederlandse cultuur beter te leren kennen. Iedere week wordt er een activiteit georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een bezoek aan lokale bedrijven en organisaties, activiteiten op het gebied van sport, cultuur, onderwijs, omgaan met geld. Af en toe gaat de groep op pad om Waterland beter te leren kennen. De bijeenkomsten worden geleid door een vrijwilliger. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.
Eerstvolgende data mannengroep: maandag 8 oktober en maandag 15 oktober van 16.30-18.00 uur. Eerstvolgende data vrouwengroep 'Be Happy', donderdag 4 oktober, donderdag 11 oktober en donderdag 18 oktober van 11.00 tot 13.30 uur. Het volledige programma voor aankomend seizoen wordt uitgedeeld tijdens de bijeenkomsten. De groepen zijn een initiatief van Vluchtelingenwerk, SMD Zaanstreek-Waterland en SCC De Bolder.

Meer berichten