Maak kans op een uitje naar attractiepark Toverland - Recycle mee bij kringloopwinkel Stichting Noppes uit Volend

  Nieuws
Lampen en armaturen; doe maar lekker apart. (Afbeelding: Wecycle)
Lampen en armaturen; doe maar lekker apart. (Afbeelding: Wecycle) (rodi.nl)

VOLENDAM - Kringloopwinkel Stichting Noppes uit Volendam is partner van Wecycle en samen organiseren zij een leuke actie: als iemand een lampenarmatuur weggeeft aan de kringloopwinkel, krijgt hij een kleurplaat. Hiermee is er kans op een uitje voor vier personen naar attractiepark Toverland. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen in Nederland.
Denk bij een lampenarmatuur bijvoorbeeld aan een zaklamp, bureaulamp, fietslamp, staande lamp, hanglamp, muurlamp of tuinlamp. De kleurplaatactie is onderdeel van een landelijke campagne om de inzameling van lampen en armaturen te stimuleren. Voor de kleurplaten geldt: op=op.
De keurplaat is verkrijgbaar bij dekringloopwinkel waarmee een uitje voor vier personen kan worden gewonnen naar attractiepark Toverland
Wecycle werkt samen met de meeste kringloopbedrijven die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Door samen te werken met Wecycle, bieden kringloopbedrijven hun klanten de zekerheid dat ook in de afdankfase op een verantwoorde manier wordt omgegaan met elektrische apparaten.

Meer berichten